NIEUW

Ook bij ons te huur: woningen aan de kust tot 14 personen, zie Janse-Holidays.nl

Welkom

 

dsc_1712

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stukje geschiedenis
Duinzi
cht is gevestigd in het voormalige marechaussee-kazerne. Vlakbij de vuurtoren, een bekende robuuste verschijning.
De 65 mete
r hoge toren is een in 1831 afgebrande driehallenkerk. Reeds in 1818 kreeg de toren de functie van kustlicht. Aan de bouw kan men zien dat het geen geringe kerk was die het dijkdorp domineerde. De marechausse-kazerne is in 1921 gebouwd. Nadat de marechaussee in 1943 zijn burgertaak verloor, maakte de rijkspolitie tot 1975 gebruik van de kazerne. Het grote monumentale gebouw bestaat uit drie gedeelten. Het middelste gedeelte en de vleugels.

Onze accommodaties
De vakantieverblijven zijn erg in trek bij scholen, groepen en grote families.De woninge n kunnen apart of in combinatie gehuurd worden voor weekeinden, midweken of hele weken, gedurende het hele jaar. Tijdens hoogseizoen en vakantieperioden worden alleen gehele weken verhuurd. De week gaat in op vrijdag 16.00 uur en eindigt op vrijdag 10.00 uur. In voor en na seizoen gelden kortingen.
Vooral de grote ruimte in en om het huis is een enorm pluspunt. De woningen zijn rolstoel toegankelijk, evenals de dijk en het dijkpaviljoen. Naar het strand en de zee is het 1 kilometer.

 internet
In alle accommodaties is gratis aansluiting op het internet.


Copyright © 2015 Duinzicht Vakantieverblijven Westkapelle.
All Rights Reserved.